středa 19. prosince 2012

Koupačka

Matějovi už táhne na osmý měsíc. Plazí se jak Meresjev (starší ročníky vědí o koho se jedná) a nic nenechá na pokoji. Sourozenci mají největší legraci z toho, když se jim ho podaří nalákat do jejich bunkru, tam ho zavřou a tančí oslavné tance, že prej chytili divokou slepici. Matěj se řehtá a je blažený. Asi se mu líbí být divokou slepicí.
Jen s tím jídlem je to jaksi slabší. Maminčiny přednosti stále vedou. Na zeleninu otevře pusu tak maximálně pětkrát, takže mám pětkrát možnost do něho trochu naládovat, pak je konec, sevře zuby k sobě, začne mlátit rukama a dožadovat se něčeho "lepčejšího".
Náš plaváček (fotil muž, já jsem držela plaváčka a snažila se Majdě zabránit skočit do vany šipku):











PS: Bacil mě bacil. Tak dlouho jsem ignorovala příznaky nemoci, až mě to skolilo. Ale už jsem se odrazila ode dna - doufám.

Krásné těšení na Ježíška!




8 komentářů:

  1. Tak to je krásný kluk, hotový model :-) Máme skoro stejné foto v kyblíku naší cácorky :-)
    Jinak být divokou slepicí může být evidentně legrace, u nás už v tomto směru taky přituhuje a sourozenecké hrátky nabírají na intenzitě :-)

    OdpovědětVymazat
  2. A ještě přeji brzké uzdravení a i vám krásné Vánoce :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ta oka! Doteď jsem považovala modř očí své sestry za jedinečnou. Do budoucna mě čeká dilema...budou mít mé děti fotky z rodové modré vaničky, nebo se dám ke kýblikářům? Každopádně - brzké uzdravení Tobě a klidné Vánoce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pošli adresu, až z něj Matěj vyroste pošlu ti ho. Můžeš střídat kyblík a vaničku :)

      Vymazat
  4. přeju ať je líp.

    a jak se u nás říká: Kluk, jako cumel :)

    OdpovědětVymazat
  5. No jeeeje :) Naše děti měly také první koupačku, ale nebylo to teyd už v takové malinké vaničce, ale přešly na ten větší level jménem bazén . Myslím si, že už jsou dosti velké na to, aby se mohli cachtat v mělkém bazénu a nemuseli furt v té malinkaté vaničce :-)

    OdpovědětVymazat